Official place
for information
about studying
in the USA

Pexels photo 459793


Oktobarsko polaganje SAT, ispita potrebnog za upis osnovnih studija u Americi i na drugim lokacijama u svetu, održava se u subotu, 6. oktobra. U centrima za testiranje širom sveta procedura polaganja odvija se na isti način.

Od kandidata se očekuje da na mesto testiranja dođu do 7.45 ujutro, jer se već nakon 8:00 mesto kandidata koji se nije pojavio može popuniti sa liste čekanja. Potrebno je doneti lični dokument, odštampan Admission Ticket, olovke (HB ili No 2), gumice, digitron. Nije obavezno, ali bi bilo poželjno imati sa sobom rezervne baterije za digitron, sat, torbu za lične stvari i hranu koju možete konzumirati u pauzama.

Mobilni uređaji nisu dozvoljeni tokom celog trajanja testa i nije ih potrebno poneti. Ako ih ipak donesete, na početku testa će svi telefoni i ostali uređaji biti izdvojeni sa strane do kraja polaganja.

Više detalja dostupno vam je na ovoj stranici.

Ako putujete na lokaciju za testiranje, podsećamo vas da bi bilo poželjno da se u toku popodneva ili večeri upoznate sa tačnom lokacijom mesta za polaganje i isplanirate dolazak do nje ujutro.

Podsećamo vas i da je Centar promenio lokaciju - novo mesto za polaganje je u Zdravka Čelara 12, treći sprat. Više detalja o ovoj promeni dostupno je ovde. Za sva uputstva na dan polaganja biće vam dostupan naš mobilni broj 065/3349639.