Official place
for information
about studying
in the USA

Iac01


Oktobarsko polaganje SAT-a, testa potrebnog za upis osnovnih studija u Americi i na drugim lokacijama u svetu, sve je bliže. Međunarodni akademski centar vas priprema za ovaj test u ubrzanom terminu od šest nedelja, sa početkom od 20. avgusta. 

Tokom ovog perioda broj sati rada biće isti kao na standardnom kursu od osam nedelja, a očekuju vas i dve simulacije polaganja. Predavači sa vama rade na jezičkom i matematičkom delu testa, kao i na pisanju eseja. 

Cena celog kursa iznosi 48,000 dinara i plaća se u dve rate. Više detalja o kursu dostupno je na stranici http://iacbg.org/sr/vesti/priprema-za-sat-od-20-avgusta-2019, a ako želite da nam postavite pitanja nazovite na brojeve 011/3349639, 011/3349638 ili na 065/3349639, ili pošaljite poruku na Viber ili WhatsApp na poslednjem navedenom broju. 

Prijavljivanje za sam test obavlja se isključivo na stranici organizacije College Board - www.collegeboard.org. Ako vam je potrebna asistencija za otvaranje naloga na toj stranici i prijavljivanje, javite nam se telefonom ili pošaljite e-mail na office@iacbg.org