Official place
for information
about studying
in the USA

Istock 000023193355 medium


Dobijanje studentskih viza za Ameriku u ovom delu godine je najčešće pitanje za savetodavne institucije. Razlog brojnih upita je taj što se nakon upisa na studije i rešavanja stipendija i drugih finansijskih pitanja kao sledeći zadatak pojavljuje popunjavanje formulara i prijavljivanje za odgovarajuće vize. 

Savetovanje koje održavamo u sredu, 22. maja 2019. godine ima za cilj da novim studentima u Americi detaljno približi proces popunjavanja dokumenata i prijavljivanja za vize, ali i da objasni održavanje statusa studenta koje je ključno za boravak u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Gosti na savetovanju mogu da budu i budući studenti i njihovi roditelji koji unapred žele da se informišu o proceduri koja ih čeka nakon prijema na studije, a pre odlaska na kampus. 

Savetovanje se održava u sredu, 22. maja 2019. godine od 16:00 u Međunarodnom akademskom centru, Zdravka Čelara 12/III. Savetovanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja učesnika prijava obavezna. Prijavu možete obaviti na stranici https://forms.gle/jYDTzBFR1zqY9PkW7

Sva pitanja o savetodavnom procesu i o drugim aktivnostima Centra mogu se postaviti slanjem elektronske pošte na office@iacbg.org ili pozivom na naše brojeve telefona tokom radnog vremena.